Contact

Contactgegevens

Zilt aan Zee
Kennemerstrand 174
1976 GA IJmuiden
T: 0255-519300

Tom Tom locatie: Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach of Kennemerstrand.

Openingstijden

Zilt aan Zee is het gehele jaar geopend.                                                      Gedurende het najaar hanteren wij de volgende openingstijden :

Geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur                              

Voor reserveringen vanaf 15 personen, maken wij graag een uitzondering op bovenstaande. 

Indien u met een groep vanaf 15 personen wil komen dineren/borrelen op een doordeweekse dag, vul dan ons contactformulier in op de website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bij slecht weer kunnen bovenstaande openingstijden afwijken.

Reserveren

Klik op de knop rechtsonder om online een reservering te maken. Geen tijd beschikbaar? Dan zitten wij helaas vol, maar hebben wij nog tafels vrij voor inloop óf wij ontvangen u graag een andere keer!

Bij vrije inloop hanteren wij “wait to be seated” systeem.

Zakelijke aanvragen

Gebruik voor zakelijke aanvragen het aanvraagformulier of neem direct contact op via info@ziltaanzee.nl.

Neem contact op

Contact

Goed om te weten

Ons motto is dat als de kids onder de panne zijn, papa en mama ook lekker relaxed zitten.. toch!

Dus wij hebben voldoende kinderstoelen, kleurplaten, potloden, snoetendoekjes en een snoeppot op de bar. In onze babyroom is ruimte om de kleine te verschonen en hebben wij zelf luiers liggen voor het geval dat…   Op onze menukaart hebben wij naast het bekende kindermenu ook kids kipsaté en Olvarit babyvoeding.

Onze Zilt Nanny’s zorgen ervoor dat jullie tijdens een familiefeest of huwelijk geen omkijken meer hebben naar het kroost! Er wordt geknutseld, gesminkt, spelletjes gedaan op het strand, liedjes gezongen en marsh mallows boven een vuurtje gesmolten. Dus ook voor de kids een onvergetelijke dag.

Is er een kleine spruit op komst? Organiseer een babyshower op het strand met bubbels en beschuit met muisjes!  

Neem contact op voor meer informatie.

Het Zilt Kids Team

Honden zijn onze vrienden en zijn dan ook het hele jaar door van harte welkom bij Zilt aan Zee! Mits aangelijnd & niet op de kussens. Riem vergeten? Wij hebben altijd wel een reserve.

Wij hebben altijd diverse waterbakken staan & koekjes op de bar.

Honden op het strand zijn vanaf 1 april t/m 30 september alleen op het speciale hondenstrand toegestaan.

Bij Zilt aan Zee kun je gebruik maken van een sterk Wifi systeem. Speciaal voor onze restaurantbezoekers en strandbezoekers bij Zilt Beach Bedden

Inloggen via Zilt Gast.

In de gemeente Velsen zijn vier locaties die strandrolstoelen gratis ter gebruik op het strand aanbieden. Strandrolstoelen zijn vaak gemaakt van kunststof en hebben grote wielen, zodat ze gemakkelijker door het zand kunnen rijden en soms ook een stukje de zee in kunnen. Zo hebben ook mindervaliden en mensen die slecht ter been zijn de mogelijkheid om een dagje strand te ervaren. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de strandtaxi.

Lees meer op de website van: VVV IJmuiden

Met de bus zijn wij te bereiken met busnummer 4, 82 en 504. Plan je reis via 9292 OV.

Het parkeerterrein van het IJmuiderstrand is op loopafstand. Het eerste half uur is gratis. Tot 1 uur € 1,80. Vanaf 1 uur en langer € 1,30 per 30 minuten met een max van € 10,00 per dag.