Zilt aan zee strandrestaurant

Zilt aan Zee is sinds 2008 uitgegroeid tot een gerenommeerd restaurant waar iedereen zich snel thuis voelt door o.a. sfeervolle & warme uitstaling. Schijnt het zonnetje? Dan is er voldoende plaats op het grote zonnige terras of misschien wel heerlijk met de voetjes in het zand op ons strandterras met uitzicht over strand, zee & Zuidpier.

Het  restaurant biedt professionaliteit en snelheid aan de zakelijke markt, naast volop genieten aan de vaste gasten of dagjes mensen in 1 van de knusse loungehoeken of gezellige familietafels. Gastvrijheid staat bij Zilt aan Zee voorop, aan alles en iedereen wordt gedacht. Een babyroom, kinderstoelen en zelfs een schaal met hondenkoekjes op de bar. Maar natuurlijk ook een sterk Wifi signaal mag niet ontbreken.

Liever iets meer privé? Het Zilt Beach Huis biedt u en uw gasten exclusiviteit.

IJmuiden is een havenstad dus natuurlijk vindt u bij ons diverse visgerechten op de kaart. Zoals in de zomermaanden prachtige zomerschol. Wist u dat de eigenaar van Zilt aan Zee zelf regelmatig op de Noordzee te vinden is voor ” Catch of the Day ” zoals lijn gevangen Zeebaars. De menukaart verschilt in de zomer en wintermaanden, maar de vertrouwde gerechten zoals de bekende Pomodorisoep,  Geitenkaas salade of oerbrood huisgemaakte Tonijnsalade ontbreken in de winter niet.

Vanaf 1 oktober 2022 hanteren wij onze winterkaart.

Tot snel

Strandrestaurant IJmuiden