Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen per categorie.

Ons motto is dat als de kids onder de panne zijn, papa en mama ook lekker relaxed zitten.. toch!

Dus wij hebben voldoende kinderstoelen, kleurplaten, potloden, snoetendoekjes en een snoeppot op de bar. In onze babyroom is ruimte om de kleine te verschonen en hebben wij zelf luiers liggen voor het geval dat…   Op onze menukaart hebben wij naast het bekende kindermenu ook kids kipsaté en Olvarit babyvoeding.

Onze Zilt Nanny’s zorgen ervoor dat jullie tijdens een familiefeest of huwelijk geen omkijken meer hebben naar het kroost! Er wordt geknutseld, gesminkt, spelletjes gedaan op het strand, liedjes gezongen en marsh mallows boven een vuurtje gesmolten. Dus ook voor de kids een onvergetelijke dag.

Is er een kleine spruit op komst? Organiseer een babyshower op het strand met bubbels en beschuit met muisjes!  

Neem contact op voor meer informatie.

Het Zilt Kids Team

Honden zijn onze vrienden en zijn dan ook het hele jaar door van harte welkom bij Zilt aan Zee! Mits aangelijnd & niet op de kussens. Riem vergeten? Wij hebben altijd wel een reserve.

Wij hebben altijd diverse waterbakken staan & koekjes op de bar.

Honden op het strand zijn vanaf 1 april t/m 30 september alleen op het speciale hondenstrand toegestaan.

Bij Zilt aan Zee kun je gebruik maken van een sterk Wifi systeem. Speciaal voor onze restaurantbezoekers en strandbezoekers bij Zilt Beach Bedden

Inloggen via Zilt Gast.

In de gemeente Velsen zijn vier locaties die strandrolstoelen gratis ter gebruik op het strand aanbieden. Strandrolstoelen zijn vaak gemaakt van kunststof en hebben grote wielen, zodat ze gemakkelijker door het zand kunnen rijden en soms ook een stukje de zee in kunnen. Zo hebben ook mindervaliden en mensen die slecht ter been zijn de mogelijkheid om een dagje strand te ervaren. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de strandtaxi.

Lees meer op de website van: VVV IJmuiden

Met de bus zijn wij te bereiken met busnummer 4, 82 en 504. Plan je reis via 9292 OV.

Het parkeerterrein van het IJmuiderstrand is op loopafstand. Het eerste half uur is gratis. Tot 1 uur € 1,80. Vanaf 1 uur en langer € 1,30 per 30 minuten met een max van € 10,00 per dag.