Flexwerken

flexwerken

Ben je op zoek naar een flexibele werkplek in een open ruimte? Dan is Zilt aan Zee samen met het Zilt Beach Huis dé perfecte werkplek. Je kunt hier namelijk rustig flexwerken met een prachtig uitzicht op zee, heerlijk lunchen met zakenrelaties in ons restaurant of een last-minute (team)meeting organiseren in onze vergaderzaal het Zilt Beach Huis. Zo kun jij focussen waar je goed in bent, dan doen wij de rest! En ook in de winter hebben we lekkere ruime openingstijden van 10:00 tot 18:00 uur.

ONZE DAGPASSEN

Wij bieden twee abonnementen aan! Kies een dagpas voor €27,50 per persoon of neem een halve dagpas voor €15,00 per persoon. Naast een heerlijke flexwerkplek zit het volgende ook inbegrepen bij onze Zilt aan Zee dagpassen:

✓ Onbeperkt luxe koffie en thee
✓ Huisgemaakte appeltaart of cheesecake bij ontvangst
✓ Beveiligd Wifi netwerk
✓ Snel internet
✓ Vriendelijk ontvangst van jouw gasten bij de entree

Gebruik van de flip-over op aanvraag € 12,50

RESERVEREN

Je kunt een dagpassen makkelijk en snel reserveren via de button rechtsonderin. Bij het opmerkingenveld kun je vervolgens benoemen van welke dagpas je gebruik wilt maken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Zilt aan Zee en het Zilt Beach Huis? Bekijk dan ook eens ons vergaderarrangement.

koffie arrangement aan zee

COVID & Zilt aan zee

Lieve gasten,

Samen doen wij ons best het virus onder controle te krijgen. Gelukkig mogen we jullie weer ontvangen op ons terras!

  • Houd u aan de 1,5 meter en desinfecteer uw handen bij aankomst.
  • Wij hanteren: "wait to be seated", vragen u naar de covid gezondheidscheck bij onze entree punten en begeleiden u graag naar uw tafel.